SoleCRISSiirtymälinkkiEtusivuSiirtymälinkkiKäyttöohjeSiirtymälinkkiRekisteriselosteEnglishSiirtymälinkkiKirjautuminenHAKA-kirjautuminen
SoleCRIS - Current Research Information System               Tampereen yliopisto - SoleCRISSoleCRISiin kirjaudutaan nyt Haka-kirjautumisen kautta.
Näpäytä yläpalkissa olevaa HAKA-kirjautuminen -linkkiä ja kirjaudu TUNI-tunnuksellasi.


Tervetuloa Tampereen yliopiston tieteellisen ja taiteellisen toiminnan tietokantaan. Täältä löydät tietoja yliopiston asiantuntijoista ja heidän toiminnastaan. Käyttämällä vasemmalla olevaa valikkoa voit hakea asiantuntijoita, julkaisuja ja asiantuntijatehtäviä. Tällä sivulla on vaihtuva tutkijaesittely, johon asiantuntijan tiedot tulevat satunnaisesti niiden joukosta, jotka ovat tallentaneet kuvansa järjestelmään. Tampereen yliopiston henkilökuntaan kuuluvat voivat kirjautua järjestelmään yläpalkissa olevasta HAKA-kirjautuminen -painikkeesta.

Kaikissa tutkimustietojärjestelmään liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä asiointisähköpostiosoitteella cris.tau@tuni.fi.

Vaihtuva tutkijaesittely


Aho, Anna

TtT
Dosentti

yliopistonlehtori
Yhteiskuntatieteiden tiedekunta/Terveystieteet
yliopisto-opettaja
Yhteiskuntatieteiden tiedekunta/Terveystieteet
+358401901448
annaliisa.aho@tuni.fi
Asiantuntemusalueet : Surututkimus, laadullinen tutkimus, sensitiiviset tutkimusaiheet
Tutkimusalueet: Perheenjäsenten suru, selviytyminen ja tukeminen lapsen tai läheisen kuoleman jälkeen, surevien vertaistuki, tuki-interventioiden kehittäminen sureville ja niiden vaikuttavuuden arviointi, parisuhde ja perhedynamiikka lapsen kuoleman jälkeen, perhesurmat
Päivitetty : 06.04.2020
Linkki tietoihin
aukiJulkaisut [129]
aukiAsiantuntijatehtävät [348]
aukiVierailut [3]