SoleCRISSiirtymälinkkiEtusivuSiirtymälinkkiKäyttöohjeSiirtymälinkkiRekisteriselosteSiirtymälinkkiKirjautuminenHAKA-kirjautuminen

Artikkelit/Tieteellinen aikakauslehti
      
Tämä on julkaisun katselusivu. Tällä sivulla voit katsella julkaisun perustietoja. Jos haluat päästä muokkaamaan julkaisun tietoja, siirry julkaisun muokkaussivulle alalaidassa olevalla siirtymis-toiminnolla tai jatka järjestelmän käyttöä menusta.


Effect of consumption of red wine, spirits, and beer on serum homocysteine - van der Gaag MS, Ubbink JB, Sillanaukee P, Nikkari S, Hendriks HF 2000


Laji Artikkelit
Alalaji Tieteellinen aikakauslehti
Tekijät van der Gaag MS, Ubbink JB, Sillanaukee P, Nikkari S, Hendriks HF 
Yliopiston ensimmäinen tekijä
Ensimmäisen tekijän yksikkö Lääketieteen laitos/Lääketieteellinen biokemia
Artikkelin nimi Effect of consumption of red wine, spirits, and beer on serum homocysteine 
Lehden nimi Lancet 
Julkaisu- ja rekisterivuosi 2000  ja 2000 
Volyymi ja lehden numero 355 
Sivut 1522 
Referee Kyllä
Julkaisukieli englanti
Julkaistu ulkomailla Kyllä
Kansainvälinen yhteisjulkaisu Kyllä
Suora linkki Suora linkki